Kirurginen mikroskooppi

Haag-Streit Surgical / Möller-Wedel on suunnitellut ja valmistanut kirurgisia leikkausmikroskooppeja jo pitkään, ja sillä on erilaisia ​​vaihtoehtoja useimpiin sovelluksiin.

Neo900-700

HSS Hi-R neo 900

Haag Streit Logo

Edistyksellisessä HiR 900 Neo leikkausmikroskoopissa löytyy kaikki, mitä tarvitset ensiluokkaiseen silmäleikkaukseen- mukaan lukien markkinoiden ensimmäisen intraoperatiivisen OCT:n

Tarjouspyyntö

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja tuotteistamme. Ota yhteyttä lomakkeen kautta, vastaamme normaalisti 24 tunnin kuluessa.

Tämän lomakkeen laatimisesta saadut tiedot saa Lumibird Medical Nordics Oy:n osastolta, joka antaa meille oikeuden vastata tässä lomakkeessa esitettyihin kysymyksiin. Esiin syntyvän tiedon käsittelyn oikeusperusta perustuu suostumukseesi. Tietoja säilytetään digitaalisesti 3 vuotta, ja niitä käytetään vain Lumibird Medical Nordics Oy:n sisällä ja tarvittaessa jälleenmyyjiemme ja/tai tytäryhtiöiden kautta. Sinulla on oikeus käyttää, oikaista, riitailla, rajoittaa tai pyytää, että poistamme nämä tiedot. Lisätietoja oikeuksistasi GDPR:n kautta on tietosuojakäytännössämme. Tai ota meihin yhteyttä info.fi@lumibirdmedicalnordics.com.