Fako

Tarjoamme erilaisia Sveitsiläisiä Oertli Instrumenten valmistamia Fako- ja Vitrektomialaitteistoja.

Oertli OS4

Oertli OS 4
– The next generation

Oertli Logo

Täydellisyyttä ja eleganssia, nopeutta ja ehdotonta tarkkuutta: kokonaisvaltainen kirurginen järjestelmä moderniin silmäkirurgiaan. Jokainen toiminto on poikkeuksellinen, käsittely on puhdasta nautintoa. Silmä sisäiset instrumentit reagoivat pienimpäänkin polkimen liikkeeseen kuin kirurgin käden jatko. Järjestelmä sisältää innovatiivista tekniikkaa täydellisellä tavalla, joka ulottuu kaikkiin piilotettuihinkin yksityiskohtiin. Laitteiston suunnitteli, kehitti ja toteutti poikkeuksellisten kirurgisten järjestelmien luoja Oertli®.

Tarjouspyyntö

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja tuotteistamme. Ota yhteyttä lomakkeen kautta, vastaamme normaalisti 24 tunnin kuluessa.

Tämän lomakkeen laatimisesta saadut tiedot saa Lumibird Medical Nordics Oy:n osastolta, joka antaa meille oikeuden vastata tässä lomakkeessa esitettyihin kysymyksiin. Esiin syntyvän tiedon käsittelyn oikeusperusta perustuu suostumukseesi. Tietoja säilytetään digitaalisesti 3 vuotta, ja niitä käytetään vain Lumibird Medical Nordics Oy:n sisällä ja tarvittaessa jälleenmyyjiemme ja/tai tytäryhtiöiden kautta. Sinulla on oikeus käyttää, oikaista, riitailla, rajoittaa tai pyytää, että poistamme nämä tiedot. Lisätietoja oikeuksistasi GDPR:n kautta on tietosuojakäytännössämme. Tai ota meihin yhteyttä info.fi@lumibirdmedicalnordics.com.