Instrumenttipöytä/
kalusteet

Tarjoamme useita eri tuoli/ laitepöytä/ tutkimusyksikkövaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

MDT-bord-MD-1

MDT-pöydät

Mdt Logo

Tarjoamme useita erilaiseen käyttöön soveltuvia MDT laitepöytiä. MDT on tunnettu korkealaatuisista ja kustannustehokkaista pöydistään.

VELA

VELA tutkimus- ja potilastuolit ovat korkealuokkaisiä, liikuteltavia tuoleja erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. laserointiin ja dignostisiin mittauksiin ja tutkimuksiin.

Tarjouspyyntö

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja tuotteistamme. Ota yhteyttä lomakkeen kautta, vastaamme normaalisti 24 tunnin kuluessa.

Tämän lomakkeen laatimisesta saadut tiedot saa Lumibird Medical Nordics Oy:n osastolta, joka antaa meille oikeuden vastata tässä lomakkeessa esitettyihin kysymyksiin. Esiin syntyvän tiedon käsittelyn oikeusperusta perustuu suostumukseesi. Tietoja säilytetään digitaalisesti 3 vuotta, ja niitä käytetään vain Lumibird Medical Nordics Oy:n sisällä ja tarvittaessa jälleenmyyjiemme ja/tai tytäryhtiöiden kautta. Sinulla on oikeus käyttää, oikaista, riitailla, rajoittaa tai pyytää, että poistamme nämä tiedot. Lisätietoja oikeuksistasi GDPR:n kautta on tietosuojakäytännössämme. Tai ota meihin yhteyttä info.fi@lumibirdmedicalnordics.com.